AK47 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 W poprzednim poście ktoś potrzebuje radiatorka na epoxa. Ja potrzebuję na ECS bo też zniszczyłem ten stary tzn założyłem wiatrak poprzez przykręcenie go wkrętami. Ma ktoś taki radiatorek i nie potrzbuje??? Na gwarancję mi tak nie przyjmą. Raidator chyba standard kolor pomarańczowy z napisem ELITEGROUP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 W poprzednim poście ktoś potrzebuje radiatorka na epoxa. Ja potrzebuję na ECS bo też zniszczyłem ten stary tzn założyłem wiatrak poprzez przykręcenie go wkrętami. Ma ktoś taki radiatorek i nie potrzbuje??? Na gwarancję mi tak nie przyjmą. Raidator chyba standard kolor pomarańczowy z napisem ELITEGROUP. poszukaj w servisach komputerowych - powinni miec jakies padniete mobo na pewno - moze ci za grosze odsprzedadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Pochodzę po serwisach i popytam. A nóż widelec się uda. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...