czater Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Witam! ;] Nie dawno wziąłem się za podkręcenia moich pamięci. Mam Team Elite Value 667 cl4. No i puściłem je na cl4 800mhz i działa bez zarzutu lecz powyżej 800 PC nie wstaje ;/ zwiększałem napięcia aż do 2.2V ale to nic nie dało...zmniejszałem timingi, dawałem taktowania wyższe (myślałem że jakaś dziura taktowania) przy czym zmniejszałem timingi ale nic to nie dawało ;/ PC nie wstawał ;/ Mam Asusa P5N-E SLI. Wie ktoś może czym to jest spowodowane???? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Ruszales dzielniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Tak, próbowałem linked i unlinked i nic nie daje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...