SzU Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Pad działał bez problemu. Po zmianie komputera (dysk i Windows pozostał) pad nie chodzi. Nie wiem czy to jest przyczyną. Xpadder nie wykrywa go teraz, a w małym okienku zainstalowanego Microsoftowego softu pokazującym status widnieje napis "Connections". Z tego co pamiętam powinno być "Connected" i stan baterii. Pierścień na padzie miga, powinna się zaświecić tylko ćwiartka i nie migać. Reinstalacja sterowników nie pomaga. Podłączanie Receivera do różnych portów USB nie pomaga. Wymiana baterii nie pomaga. Dodam jeszcze iż niedawno zakupiłem Klawiaturę i mysz Logitech MX5000 i odbiornik mam też na biurku, czy mogą się zakłócać? Zestaw jest na Bluetooth. Apeluję o pomoc! Z góry dziękuję. Edytowane 4 Października 2008 przez SzU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
savick Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Mam ten sam problem, raczej nie mam zadnych urzadzen ktore moglyby zaklocac prace pada. Mam router wifii ale wczesniej mimo zainstalowania tego urzadzenia pad dzialal. Wczesniej palila sie lampka na przekazniku teraz sie nie pali. Generalnie windows nie wykrywa urzadzenia po podlaczeniu do USB. Te same objawy jak u ciebie. Podejrzewam ze to uszkodzenie controlera, trzeba oddac do sklepu jesli jest na gwarancji. Tylko nie rozumiem jak mogl sie uszkodzic skoro lezal sobie spokojnie na polce nietkniety z dala od zrodel ciepla itp. :/ Edytowane 28 Października 2008 przez savick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesus Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 ten sam problem. pad działał bez problemów. potem byl uzywany z xboxem, rowniez bezproblemowo, i teraz za chiny nie chce sie polaczyc z kompem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...