B3T0N Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 psu marki no name 300W oto jak sie prezentuje 8O mam wylaczyc natychmiast kompa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja wiedę tylko kiepskie napięcie 3.3 V.Co ja mówie! One jest ciach!owe!!!Komp chodzi stabilnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 maly update : po stressie w gierach (mafia i gta3) napiecie bylo 2,72 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: komp chodzi jak najbardziej rock stable - jedynie winda mi odmawia posluszenstwa (2k+sp3 - ehhhh dziwnie mi chodzi - wole xp) podkrecilem nawet mojego proca (jeszcze wczescniej sie nei skapnalem ze mam takie napiecia) do 2328 @1,9V - robilem z 5 loopow 3d marka i prime95 przez 5h i byl stabilny co ciekawe : jak wylaczylem prime - winda sie zwiesila :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 3.3V idze na grafe.Szkoda mi Twojego leadteka :) .Te napięcie jest juz bardzo za tolerancją.Ja gdybym zobaczył tekie napięcie u siebie to bym juz kompa chyba nie włączył :lol: (serio)Lepiej kup lepszą zasiłke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Bosze... ile razy można... Na Epoxie 8RDA/+ to niby 3,3V to napięcie na ramach........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Bosze... ile razy można... Na Epoxie 8RDA/+ to niby 3,3V to napięcie na ramach........ no racja racja - nie wrzeszczcie na mnie bo ten epox smiga u mnie dopiero 2 dzien :oops: :oops: :oops: robie jak na razie rekonesans mobo czyli wygl. na to ze jest wszystko oki z napieciami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Bosze... ile razy można... Na Epoxie 8RDA/+ to niby 3,3V to napięcie na ramach........ A tego to nie wiedziałem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...