Rastir Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Witajcie mam, pytanie może jesteście w stanie powiedzieć mi jaka mysz spośród tych jest najlepsza do grania Mysz Steelseries IKARI Laser Mysz Steelseries IKARI Optical Razer deathadder Razer diamondback Microsoft Intellimouse 3.0 Logitech G5 Logitech MX518 Jaka z tych myszy według was jest najlepsza do grania, czyli musi ładnie chodzić i którą dobrze trzyma się w ręce ? No i mniej więcej tak by była warta swojej ceny. Ps. może w złym miejscu zamieściłem moje pytanie jeśli tak proszę pokierować mnie gdzie to pytanie umieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) nie ma sensu zakladac takiego tematu, bo kazdy powie co innego, musialbys sam sprawdzic ktora ci najlepiej pasuje. od siebie powiem, ze jesli jestes praworeczny to polecilbym mx518, chyba ze masz mala lape to lepiej wziac cos nizszego (deathadder). jesli leworeczny lub chcesz symetryczna myszke to najlepiej byloby wziac diamondbacka. co do G5, to moim zdaniem nie ma co doplacac wzgledem mx518. o IE3.0 nic nie powiem, bo nie mialem z nia stycznosci. slowo koncowe: ja bym wzial mx518 ze wzgledu na ksztalt (wygoda i komfort uzytkowania). Edytowane 7 Października 2008 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastir Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 A mniej więcej jak jest z ikari właśnie nie dawno usłyszałem że całkiem nieźle się go trzyma a ja bardzo małych myszek nie lubie obecnie mam jakąś beznadziejną i jest nieco mała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 miałem DeathAddera - polecam , bo tania i bardzo wygodna Copperhead-a Lachesis MX518 i G9 Obecnie zostałem przy G9 , niestety bardzo droga, więc jeśli nie masz kasy kup DeathAdder-a. Zresztą i tak... zależy kto co lubi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...