Skocz do zawartości
Rastir

Jaka Myszka Najlepsza Do Grania.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie mam, pytanie może jesteście w stanie powiedzieć mi jaka mysz spośród tych jest najlepsza do grania

Mysz Steelseries IKARI Laser

Mysz Steelseries IKARI Optical

Razer deathadder

Razer diamondback

Microsoft Intellimouse 3.0

Logitech G5

Logitech MX518

Jaka z tych myszy według was jest najlepsza do grania, czyli musi ładnie chodzić i którą dobrze trzyma się w ręce ?

No i mniej więcej tak by była warta swojej ceny.

Ps. może w złym miejscu zamieściłem moje pytanie jeśli tak proszę pokierować mnie gdzie to pytanie umieścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma sensu zakladac takiego tematu, bo kazdy powie co innego, musialbys sam sprawdzic ktora ci najlepiej pasuje.

od siebie powiem, ze jesli jestes praworeczny to polecilbym mx518, chyba ze masz mala lape to lepiej wziac cos nizszego (deathadder).

jesli leworeczny lub chcesz symetryczna myszke to najlepiej byloby wziac diamondbacka.

co do G5, to moim zdaniem nie ma co doplacac wzgledem mx518.

o IE3.0 nic nie powiem, bo nie mialem z nia stycznosci.

slowo koncowe: ja bym wzial mx518 ze wzgledu na ksztalt (wygoda i komfort uzytkowania).

Edytowane przez kwasior500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem

DeathAddera - polecam , bo tania i bardzo wygodna

Copperhead-a

Lachesis

MX518

i G9

Obecnie zostałem przy G9 , niestety bardzo droga, więc jeśli nie masz kasy kup DeathAdder-a. Zresztą i tak... zależy kto co lubi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi