vbl Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) witam, mam zamiar zakupic WC do kompa. W ukladzie planuje tylko blok na CPU Intel E5200 oraz fullcover na 8800 GTS 512. Mostkow niebede chlodzic poniewaz mam zintegrowane chlodzenie z sekcja zasilania. moj zestaw: CPU : Frost 3 Duo / Swiftech APOGEE GT GPU : Zalman ZM-GWB8800 GT/GTS G92 Pompka : Black Water Silent Pump 12V Chlodnica : Black Water Advanced 122 rev. 3.0 Rez : Swiftech MCRES-MICRO Weze : Black Water 8x10mm + inne [ciach!]ly. Uklad ma byc wydajniejszy od Karakorum ktore obecnie posiadam oraz stockowego chlodziwa na grafie. Prosze znawcow tematu o ocene mojeje radosnej tworczosci. Edytowane 7 Października 2008 przez vbl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Mimo że układ z Twojego założenia nie ma być high-endowy to na pompce bym nie oszczędzał i dołożył do lainga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vbl Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 no wlasnie, ale ja mam zamiar troche bardziej kopnac e5200 niz na powietrzu. na tym swifie moge liczyc na jakiekolwiek zadowalajace wyniki? a co do pompki to bede musial pomyslec. a taka : Swiftech MCP355 12V tylko martwie sie ze to sie zamieni w studnie bez dna i moge gdzies wsadzic z gory ustalana kase na to:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Dobra rada nie kupuj Black Water 8x10mm dozuc do innovateka roznica kosmiczna a fullcovera zalmana kup na allegro za 50-55zl (cykloppc czesto ma) a z pompka bym nie przesadzal MCP355 czyli Laing 1t+ jest dosyc glosna a do tego zestawu spokojnie styknie tamta w dodatku mozna za gorsze uzywke kupic no chyba ze masz siano i bedziesz w przyszlosci rozbudowywal uklad bo tak to nie widze potrzeby a i przegladaj czesto gielde bo duzo lepsze klocki mozna kupic w cenie tutaj wymienionych Ps. nie zapomnij o plynie do ochrony przed korozja (miedz + alu) np copal albo feser Edytowane 8 Października 2008 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...