Itor Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 witam, posiadam tuner satelitarny fergusaon 7600, chcialbym moc oglada/nagrywac programy dekodowane za pomoca tunera na komputerze, co powinienem kupic? czy bede mogl ogladac na komputerze obraz z tunera bez koniecznosci wlaczania telewizora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 najtańsza karta tv z Video In. Podpinasz obraz z tunera. dźwięk pod mikrofon w karcie muzycznej lub pod wejście audio in w tunerze ;]. Vista nie lubi starych tunerów tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 najtańsza karta tv z Video In. Podpinasz obraz z tunera. dźwięk pod mikrofon w karcie muzycznej lub pod wejście audio in w tunerze ;]. Vista nie lubi starych tunerów tv. a mam taka karte w komputerze skystar 2 (dvb-s) ona sie nie nada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) źle zrozumiałem. Na dzieleniu satelity za bardzo się nie znam, ale powinieneś coś poszukać pod hasłem sharing Edytowane 8 Października 2008 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 źle zrozumiałem. Na dzieleniu satelity za bardzo się nie znam, ale powinieneś coś poszukać pod hasłem sharing dobrze zrozumiales nie chce sharingu chce normalnie moc ogladac na kompie to co moglbym na tunerze a przy okazji mam w kompie jeszcze karte skystar 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Są konwertery pod które można podłączyć 2 tunery satelitarne. Teraz tak sobie przypomniałem, ale to raczej tylko do FTA. Chyba że coś na lewo z eteru ciągniesz ;], wiem ze skystar 2 ma takie możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Są konwertery pod które można podłączyć 2 tunery satelitarne. Teraz tak sobie przypomniałem, ale to raczej tylko do FTA. Chyba że coś na lewo z eteru ciągniesz ;], wiem ze skystar 2 ma takie możliwości mam taki konwerter pod ktory mam podlaczony ferguson i skystar ale korzystam z kodowanych kanalow na karte i nie moge ich zlapac na skystarze (nie ma czytnika) a na ferdku jest ok, niektore z tych programow chcialbym nagrac na kompie wiec musze sygnal pociagnac z ferdka na kompa, rozumie ze skystara 2 nie da sie wykorzystac tak jak karty tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 jeżeli chcesz oglądać kodowane kanały na skystar, to albo musisz je w sposób nielegalny rozkodować, lub dzielić kartę przez sharing. Innej możliwości chyba nie ma. Skystar ma tylko wejście antenowe niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 jeżeli chcesz oglądać kodowane kanały na skystar, to albo musisz je w sposób nielegalny rozkodować, lub dzielić kartę przez sharing. Innej możliwości chyba nie ma. Skystar ma tylko wejście antenowe niestety. rozumie ze musze kupic karte tv? czy tuner tv? ktory podlacze pod fergusona poprostu moze kolega polecic jakis model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...