Skocz do zawartości
Itor

Obraz Z Tunera Sat Na Komputerze

Rekomendowane odpowiedzi

źle zrozumiałem. Na dzieleniu satelity za bardzo się nie znam, ale powinieneś coś poszukać pod hasłem sharing

dobrze zrozumiales nie chce sharingu chce normalnie moc ogladac na kompie to co moglbym na tunerze a przy okazji mam w kompie jeszcze karte skystar 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są konwertery pod które można podłączyć 2 tunery satelitarne. Teraz tak sobie przypomniałem, ale to raczej tylko do FTA. Chyba że coś na lewo z eteru ciągniesz ;], wiem ze skystar 2 ma takie możliwości

mam taki konwerter pod ktory mam podlaczony ferguson i skystar ale korzystam z kodowanych kanalow na karte i nie moge ich zlapac na skystarze (nie ma czytnika) a na ferdku jest ok, niektore z tych programow chcialbym nagrac na kompie wiec musze sygnal pociagnac z ferdka na kompa, rozumie ze skystara 2 nie da sie wykorzystac tak jak karty tv?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli chcesz oglądać kodowane kanały na skystar, to albo musisz je w sposób nielegalny rozkodować, lub dzielić kartę przez sharing. Innej możliwości chyba nie ma. Skystar ma tylko wejście antenowe niestety.

rozumie ze musze kupic karte tv? czy tuner tv? ktory podlacze pod fergusona poprostu

moze kolega polecic jakis model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi