snoofi Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Witam,mam taki problem,komputer chodził aż do przedwczoraj bez zastrzeżeń,mam taką płytę główną "AB9 QuadGT"w czasie odpalania systemu pojawia się strona startowa,naciskam F1 odpala się dalej i pokazuje się strona z opcjami czy "odpalić w trybie awaryjnym lub ostatnią dobrą wersje itd.,naciskam obojętnie która opcje i system się nie otwiera,wiec wyłączam zasilanie komputera po chwili włączam na nowo ale naciskam DEL wchodzę w funkcje BIOS-u nic nie ustawiam daje F10 pojawia się okno chcę dać Save i klawiatura nie odpowiada(nawet jeśli ustawie żeby startował komputer z CD-Romu) tez nie za sejfuję zmian.Dopiero po kilku ciężkich próbach typu np przestawienie zworki na CMSO startuje i się odpala,ale jak wyłączę komputer na niespełna 5 minut pojawia się ponownie ten sam problem.Proszę pomóżcie mi z tym fantem czy można jeszcze uratować ta płytę,z góry dziekuję i pozdrawiam. Edytowane 8 Października 2008 przez snoofi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 sflaszuj bios -wgraj najnowszy albo ten sam jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoofi Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 sflaszuj bios -wgraj najnowszy albo ten sam jeszcze razA czy możesz napisać jak to zrobić i jakich programów użyć :blink: ,będę wdzięczny.Jestem zielony w tych sprawach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...