Prusib Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) mam następujący problem: nie wiem które zawiasy pasują do tego laptopa z wymienionych na tej stronie. tzn z moich przemyśleń wynikają takie opcje: a) są to dwa rodzaje zawiasów do róznych laptopów z tej serii, b) są to dwa rodzaje części składające się na jeden zawias, c) coś innego... obie części różną się tym że przy jednej jest parametr 7.5mm a przy drugiej 10mm, więc może da się to jakoś zmierzyć? mam nadzięję że znajdzie się ktoś kto się orientuje w temacie i będzie skłonny mi pomóc. za wszelką pomoc z góry dziękuję. PS. przy okazji: da się części zamówić bezpośrednio u producenta? jeśli tak to w jaki sposób? Edytowane 9 Października 2008 przez Prusib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prusib Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 oczywiście chodziło mi o tą http://www.nrc.com.pl/go/_category/?idc=id...pire&s=9500 strone, za błąd przepraszam i jeszcze raz prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...