s3in Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Witam, mam problem gdyż nie mogę zrobić niektórych liter wielkich (shift + asdfghjkl;' - czyli cały środkowy rząd liter/znaków na klawiaturze nie reaguje z shiftem) gdy reszta jak najbardziej tak o_O. Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 A są z tym shiftem małe litery czy nie ma żadnych? Próbowałeś z prawym i lewym shiftem? Ja stawiam na kawiaturę - skończyła się. Oczywiście możesz podpiąć do Twojego komp inną klawiaturę a swoją do innego. To rozwieje pewne wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 z prawym shiftem nie ma tylko tej srodkowej linijki znaków (asdfghjkl;') - jak małe są - z shiftem nie. A prawy w ogole nie robi dużych. Reszta znaków działa - małe i duże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Stawiam na awarię klawy, sprawdź na innym kompie a na tym inną klawiaturę (jak już wyżej pisałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 a jakieś inne zdania? bo średnio mi się wydaje możliwa taka awaria, skoro i shift i te klawisze działają - tylko nie chcą współgrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 a jakieś inne zdania? bo średnio mi się wydaje możliwa taka awaria, skoro i shift i te klawisze działają - tylko nie chcą współgrać. pytasz o inne zdania a to co sugeruja koledzy takie trudne do zrobienia jest? wyeliminujesz przynajmniej padake klawy albo tez ja potwierdzisz szybko i bezbolesnie no chyba ze wydatek 20-40-xx zl to dla Ciebie majatek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...