maciek_p Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Mam Nokię 6510, która ma podczerwień, i chcę połączyć się z notebook'iem (Asus L3000H czy coś takiego). Czy potrzebuję do tego jakieś oprogramowanie, skąd je brać i co ono mi umożliwi. Proszę o szybką odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 W 6210 zainstalowanie softu z plytki dawalo dostep do modemu w telefonie. O ile pamietam drivery z windy tego nie daja. Oprocz tego dziala Ci wtedy soft do grzebania w komorce - rozne Logo Managery itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jeżeli masz W2k to może być problem. Kiedyś walczyłem z DELL-em.Pomogły dopiero jakieś drivery gościa nazwiskiem KISZKA :!: Znalazłem to gdzieś w sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 zalezy co chcesz robic jesli chcesz wysylac logosy dzwonki wygaszacze to zassaj najswierzszego logo managera jesli cos innego to po prostu musisz sciagac odpowiedni soft a w sieci jest tego pelno. Co do slow joshua'y to kilka razy juz linkowalem sie przez irde z roznymi telefonami z poziomu roznych systemow i nie mailem jeszcze zadnych problemow wystarczy odpowiedni soft i wszystko bedzie smigac pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...