tiger611 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Mam problem.Podczas grania komp się zrestartował i coś mu odbiło.Podczas ładowania systemu WinXP słychać kliknięcie,póżniej podczas ładowania programów startowych typu antywir itp.słychać następne kliknięcie i wywala błąd - reader_sl.exe-błąd aplikacji.Mam dwa dyski,w kompie i zewnętrzny.Na obu dyskach są pliki i foldery których nie mogę otworzyć.Nie wszystkie.Przy tych których nie mogę otworzyć jest znowu kliknięcie i błąd.Nieraz bywa tak że klika kilka razy pod rząd i rusza.Najcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.ph...ff540c9a7057b20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger611 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Dzięki,wielkie dzięki.Już jest wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...