sebakPL Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Nie wiem co się stało ale zostawiłem lapka włączonego na noc i jak go rano wziąłem do ręki nie chodziła w ogóle myszka. Tak samo było z klawiszami klawy, dlatego uruchomiłem go ponownie (przycisk power działa) . Dalej nic, pomyślałem że może Touch pad jest wyłączony, ale kombinacja klawiszy Fn+F7 nic nie dała. (Zaraz sobie przypomniałem że klawa też nie działa) Co dziwne raz udało mi się jak by jednego skrótu użyć. Fn+F5 wyłączyłem i włączyłem matrycę, ale tylko to działało i tylko do czasu. Teraz już na to nie lapek nie reaguje. :/ Czego to może być wina ? Coś się odpieło od płyty g. ? Czy raczej spaliło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monotechnik Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Jest bardzo dużo powodów tego typu uszkodzenia, pozostaje tylko oddać notebooka do dobrego serwisu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...