Picas Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Na moim telewizorze obraz mam idealny ale nie jest centralnie na środku. Powinien być przesunięty o 2cm do góry. W trzybie teatralnym przesówając strzałkami obraz stoi w dlaszym ciągu i nie mam pojęcia jak go przesunąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picas Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Na moim telewizorze obraz mam idealny ale nie jest centralnie na środku. Powinien być przesunięty o 2cm do góry. W trzybie teatralnym przesówając strzałkami obraz stoi w dlaszym ciągu i nie mam pojęcia jak go przesunąć. A więc sam sobie odpowiadam. W programiku DivxG400, jest taka opcja "Extended Overlay" i w niej należy ustawić "PAL Clip". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A nie mogłeś pomyśleć o tym wcześniej ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picas Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A nie mogłeś pomyśleć o tym wcześniej ?? :) Jeszcze pare godzin wczesniej bylem wlascicielem karty geforce i tam takich rzeczy nie potrzebowalem. Ale to nie znaczy ze Radeon 9100 mi sie nie podoba. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...