Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 planuje na przyszly tydzien kupno dysku (ok 80 GB) i nie wiem co wybrac wiec prosze o pomoc mile widziane jakies dokladniejsze opisy z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 oczywiscie to pytanie juz bylo x razy, ale bierz np. barracude 7200.7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 sie powtarza sie powtarza WDC WDC WDC WDC oczywiście te co mam w podpisie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 To zależy. Jeśli nie zależy ci na hiper mega wydajności to Barracuda bo jest bezgłośna, a jeśli chcesz bardzo szybki dysk (kopiujesz duże ilości plików itp.) to bierz WD 80GB 8MB Cache. Ja mam 120GB i sprawuje się świetnie tylko jest rroche głośnawy ale i tak cichy w porównaniu z np. U5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...