fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 jak założyć hasło na udostępniony folder w win xp prof pl mam sieć i jestem członkiem grupy roboczej chciałbym coś udosdtępnić na hasło ale nie wiem jak nie ma czegoś takiego jak po me że wpisujesz hasło dla tylko do odczytu lub pełny dostęp jak to się robi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 - udostepniasz katalog - bierzesz wlasciwosci katalogu - wybierasz zabezpieczenia - dodajesz uzytkownika jaki ma miec prowo dostepu do katalogu i to wszystko (najpierw musisz u siebie takiego usera stworzyc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 jak takiego usera zrobić bo nie wiem powiedz po kolei proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 tylko żenie mam zakładki zabezpieczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! ludzie jak wy to robicie????????? to juz drugi magik dzisiaj.............. zaraz zobacze jak to przywrocic................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 dzięki wielkie !!!!! czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Aha a masz na danym koncie uprawnienia admina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 mam sam instalowałem xp i jestem administratorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 kurna ten XP jest popieprzony w w2k nie ma takich lotow. uruchom to: %SystemRoot%system32secpol.msc /s i sprobuj cos w polisach pozmieniac ja tutaj (w pracy) nie mam ani jednego XP (w2k only) i ciezko mi sprawdzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 nie wiem o co ci chodzi ale zara coś spróbuję jak będziesz w domu to byśmi powiedział upadate tam jest tyle opcji że nie wiem która Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 w uruchom wpisz: %SystemRoot%system32secpol.msc /s <ENTER> i Ci sie konsola odpali i mozesz zmieniac w zakladce zasady lokalne rozna prawa. moze tam cos bedzie.. BTW w domu mam tylko Win2000 i Win2003 Serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Moj komputer/narzedzia/opcje folderow tam w ktorejs zakladce ma byc jakis myk gdzie sie wlacza ta zakladke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 znalazłem :)) czabyło odznaczyć proste udostęopnianie w zakładce opcji folderów dzięki poprubuję to później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ale nie mam dalej zakładki zabezpieczenia tylko są jakieś opcje w udostępnianiu nie ma tam wybou komputera w sici i na hasło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Poszukaj gdzies tam cos musi byc. Albo lepiej zainstaluj winde 2000 jak ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 no wiesz mam tego xp bo siorze się podoba ale ja to bym go wypie... muszę się spytać takiego koklegi co ma xp i umie tak robić ale on studiuje w krakowie no nic dzięki może jak mi się zechce to przeszukam tą konsolę :)) pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...