Gość Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Witam Moze ktos wie ile wat ciagnie zwykly geforce 6100 na plycie podczas zwyklego uzytkowania typu internet? Zastanawiam sie nad zmiana na geforce 8600gt ale jak przeczytalem ze ciagnie on przy zwyklym uzytkowaniu 60wat to zrezygnowale.Sciagam duzo z internetu i mam wlaczony non stop komputer wiec zalezy mi na oszczednosci. Chyba lepszym rozwiazaniem bedzie zlozenie oddzielnego komputera do grania. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 8600gt ciągnie max 40W i to pod pełnym obciążeniem, w razie czego zmniejszysz zegary i nie będzie różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 8600gt ciągnie max 40W i to pod pełnym obciążeniem, w razie czego zmniejszysz zegary i nie będzie różnicy To ciekawe masz na to jakies potwierdzenie? Bo ja np wpisze pierwsza stronke z google gdzie wykres pokazuje co innego http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware...8600_gt/10.html 145W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 145W to cały komputer, jeśli dobrze rozkminiam wykres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Tu znajdziesz pobór mocy przez samą kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...