Skocz do zawartości
KostekAMD

Problem Z Konfiguracja Access Pointa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Posiadam komputer stacjonarny ktory jest podlaczony kablem do bezprzewpdpwego routera. Moja PS3 odbiera bezptrzwodwy sygnal z tego routera i wszystko smiga idealnie. Ale postanowilem podlaczyc nboxa a jak wszycy wiedza nbox wifi wbudoweanego nie ma no i poczytalem na forum i postanowiem zakupic Access pointa TP-link. Podobno trzeba access pointa skonfigurowac podlaczajac go najpierw do kompa. No i tak zrobilem podlaczylem go bezposrednio kablem sieciowym do karty siediowej w moim kompie. Mam dwa wejscie do drugiego jest podlaczony router z netem. Postepowalem wedlog instrujcji i w ustawnieniach polacznia sieciowego d-linka zmienilem ip, ip gateway oraz dns na manualny. TAkie jak w instrukcji no i ( DNS od dostawcy netu). No i teraz jak jest pora na skonfigurowanie AP poprzez Internet explorer wpisuje adres ip jak w instrukcji i otwiera mi sie okienko do wpisania nazywy uzytwkownika i hasla no i ´jak wpisze dane podstawowe to zamiasy ujzec konfiguracje AP widze konfiguracje mojego reutera Netgear :blink: Probowalem zmienic adres ip AP i wpisac taki w przegladarke ale przegladárka nic nie otworzyla :sad: Co ja mam robic`?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi