szyman12 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Witajcie Ok. pół roku temu złożyłem komputer wraz z obudową CoolerMaster Elite 330. . Problem jest taki, że włącznik zaczyna się zacinać (np. zablokowuje się i ledwo da się włączyć). Najgorsze, że to pół roku (a już przeszkadza), a co powiedzieć co to będzie za rok lub dwa. Czy da się coś zrobić z tym przyciskiem czy raczej czeka mnie wymiana obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapek Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Chodzi Ci o to ze przycisk wlaczajacy pc sie blokuje ? Moze calego kompa od razy wymien Proponuje zobaczyc co mu przeskadza i poprawic to :lol2: Nie wiem w jaki skosob ma ktokolwiek pomoc tym bardziej ze fotki nawet nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Wyciągnij przycisk z obudowy i opiłuj jego krawędzie (te które są schowane w panelu przednim obudowy). Kilkukrotnie się z takim czymś spotykałem. A tak szczerze to od jakichś 3-4 lat praktycznie wogóle nie używam przycisku w obudowie, ustaw sobie w biosie odpalanie przez klawiaturę i masz problem z dyńki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...