LysyMoro Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Mam taki problem załączam komputer i livebox normalnie się włącza. Śmigam po necie itp. i wszystko gra, ale po jakimś czasie 30min do 2h po prostu się wyłącza... reset komputera ani livebox'a nie pomaga. Wyłączenie z zasilania też nie. Przeważnie muszę przeinstalować stery (czasem 2x dziennie...) i wtedy śmiga bez problemu aż znowu to samo. Na początku miałem podłączony przez Wifi i pomyślałem że może gubi sygnał (chociaż pisało że przekaz znakomity) to odinstalowałem i ponownie zainstalowałem ale tym razem przez USB i dalej to samo... już sam nie wiem o co chodzi. Jak używam neta to OK, ale jak go zostawię bezczynnie to się wyłącza. PS. Nie wiem czy był taki temat, ale nie znalazłem. EDIT: Mam takie pytajniki. Może to mieć z tym coś wspólnego? Nie wiem co to i gdzie szukać sterów do tego... Edytowane 27 Października 2008 przez LysyMoro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...