vecto94 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 NO to tak mam zamiar zmontować swoje pierwsze WC i zastanawiam się nad częściami mam na razie taki zastaw Blok: Swiftech APOGEE GT Chłodnica: Black Water Advanced 122 rev. 3.0 + 2x Acutake Pompke mam akwariową 500l na godzinę (więc chyba pociągnie) a rez to już sam zrobie do tego jakieś węże i złączki Słyszałem że tego apogee gt można kupić nawet za 100zł i teraz pytanie. Gdzie???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Na allegro lub na forum w dziale "Sprzedam". Nówki nie dostaniesz za 100zł ale używkę już od 90PLN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vecto94 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 szukam już tego bloku (używanego) od ponad tygodnia i nic nie znalazłem najtaniej to w sklepie cooling.pl za 159 zł jeżeli ktoś będzie miał taki blok na sprzedaż tak do 100-110 zł z wysyłką niech napisze a chłodnica dobra?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Chłodnica dobra ;] Ja mialem Apogee GT ale sprzedałem za 100zł ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vecto94 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) ok nie moge znaleść tego apogee gt w cenie do 100zł więc może dacie mi namiar na jakiś używany blok o podobnej wydajności i cenie Edytowane 26 Października 2008 przez vecto94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mato22 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 ok nie moge znaleść tego apogee gt w cenie do 100zł więc może dacie mi namiar na jakiś używany blok o podobnej wydajności i cenie Zagadaj do użytkownika "Maniakalny" on moze miec taki bloczek. Wyślij mu pm on na pewno odpisze. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 proponuje moj bloczek wersje gtx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobcio540 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) proponuje moj bloczek wersje gtx:)Mam i śmiało mogę polecić ten blok :D Edytowane 8 Listopada 2008 przez hoobcio540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...