RCrack Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Witam, mam dylemat. Chciałbym kupić jakąś dźwiękówkę i głośniki/słuchawki, no i właśnie w tym tkwi problem. Nie wiem co wybrać, mam już dużo głośników w domu, ale takiej jakości dźwięku jak w T20 jeszcze nie słyszałem. Czy opłaca się je kupić, czy może jest jakiś zestaw do 150 zł 2.0 oferujący b. dobrą jakość dźwięku (z serii Inspire i tańszych modeli T nie chce, bo już mam takie ;D). A teraz jaką kartę muzyczną, na płycie mam PCI 2.3, oraz 2 wolne wejścia PCI-E 1x , wiem, że jakaś karta muzyczna ni hu hu nie chciała wejść do slotu (poprostu ta płytka ze stykami była za gruba). Jaką kartę polecacie. Na te wszystkie rzeczy mam +- 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) bylo 100 razy, genius 1250/2000/3000 +audigy. Edytowane 28 Października 2008 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Wiesz to raczej wykracza poza mój budżet, dlatego pytam się, czy T20 są wmiarę dobre, subwoofer i tak mam od innego zestawu więc na basie mi nie zależy, czy jest coś tańszego od Geniusów i tak samo dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Nie, to nie przekracza twojego budżetu >.> 1250x i kartę kupisz za mniej niż 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 zamknie ktos ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...