LeeAdams Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Nie wie ktos gdzie moge znalezc stery do win xp pod toshibe equium L350d-11d ?? mam viste home premium i mam juz jej serdecznie dosyc... Wiem ze jak zainstaluje golego xp na moj laptop to bez sterownikow nie bede wykorzystywal jego pelnych mozliwosci.. Szukalem na googlach i forach nie moge znalezc.. Jak ktos moze to prosze o pomoc :unsure: Edytowane 28 Października 2008 przez LeeAdams Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 straszny problem trochę się wysilić poszukać co się ma w kompie i pościągać sterowniki od producentów poszczególnych sprzętów. Proszę sterowniki do procesora grafika sieciowka WIFI touchpad Webcam Card Reader bluetooth masz szczęście że spać nie mogę to ci wyszukałem :P, nie daję głowy za wszystkie ale większość powinna działać nie mam pewności co do dzwiękówki i card readera ale powinno być good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeAdams Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 w sumie to masz racje nie wpadlem na to zeby posciagac tak stery tylko ze ja mam ograniczony dostep do internetu (tylko w weekendy korzystam) bo nie mam w domu jeszcze. dzieki wielkie i do zobaczenia na i love new year w twoim miescie :) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek222 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 hej mam podobny laptop :) udało sie wam zainstalować XP bez żadnych problemów ???? sterowniki podchodzą ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...