Micho1010 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) witam mam okazje kupic taki komputer GIGABYTE GA-M61SME-S2 Athlon 4200x2 zasiłka mustang 450wat p.s i mam pytanie jak się bedzie podkręcac na ile mogę liczyc na seryjnym chłodzeniu czekam na odpowiedz Edytowane 29 Października 2008 przez Micho1010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Ja bym nie podkręcał, bo co to za zasilacz mustang, pewnie z obudową, zestaw z allegro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Na tej płycie która uniemożliwia podniesienie napięć,max w granicach ~2,6ghz zależy od proca. Poza tym zasiłka kiepska,ale pociągnie to... Ile wyniesie cie ta okazja? Może coś lepszego się wybierze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 ok 500zł. z płyta proc zasilacz i 1gb ram tak jak wymieniłem w opisie zostawiam ze starego blaszaka 250gb hdd i nagryware dvd lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Teraz wszystko tak drogie że trudno coś doradzić... Płyta Proc Masz jakieś chłodzenie? Zasiłka lub ModecomMC 350 tyle że drożej. Pamięć Grafa lub Na tej płycie 3ghz to żaden problem. Ogólnie zestaw sporo wydajniejszy od twojego. Edytowane 29 Października 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 a jeszcze mam pytanie jak sie bedzie podkręcać geforce 8600gt gigabyte 256mb bo kumpel ma dorzucic d tego zestawu co wymieniłem przepraszam ze tak zadaje pytania ale nie mam czasu szukac bo mam dostep na jakies 5-10min do internetu w sql z gory dziex za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Z grafikami jest jeszcze większa loteria niż z prockami....Nikt wróżką nie jest Dowiedz się jakie taktowania ma teraz ten 86gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...