Gość drapi13 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Koledzy kupiłem wczoraj monitor jest ogólnie super ale mam jeden problemik jak odpalam jakąś gierkę to na ekranie pojawiają się tak jakby jakieś minimalne zakłócenia co to może być ??? gram 1680-1050 monitor podłączony jest przez d-sub? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2006a Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Koledzy kupiłem wczoraj monitor jest ogólnie super ale mam jeden problemik jak odpalam jakąś gierkę to na ekranie pojawiają się tak jakby jakieś minimalne zakłócenia co to może być ??? gram 1680-1050 monitor podłączony jest przez d-sub? Zakladam ze nie sa to problemy z OC karty 3D wiec byc moze wlaczaniu trybu 3D karta/zasilacz/plyta generują jakies zaklocenia ktore przenosza sie na analogowy kabel. Gruby i lepiej ekranowany kabel moze cos tu pomoc. A jak nie to kup cyfrowy kabel DVI-HDMI i po problemie. Edytowane 30 Października 2008 przez neo2006a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 hmm ale normalnie w pulpicie lub przy oglądaniu zdjęć jest oki tylko gry!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 To chyba rzeczywiście kabel bo jak podłączyłem 360 przez HDMI to od razu lepiej chociaż jak jest ustawiony obraz na wysoką ostrość i światło to też tam są jakieś małe zakłócenia ale to minimalne więc niema oczy gadać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 może zmien gniazdko od prądu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...