KUBA TM Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam. Mam pewien problem. Moj aktualny config to: E8500 ASUS MAXIMUS II FORMULA 4x1GB GEIL BLACK DRAGON GTX 280 ZALMAN 600W Mam z nim pewien problem. Mianowicie zainstalowalem Windowsa Viste i kiedy odpale CPU-Z to taktowanie procka wynosi 1999.7MHz (pomimo ustawienia w biosie 333 x 9.5. FarCry dziala mi bez problemow ale jak odpale 3D marka 2003 i zaczyna sie ladowac pierwszy test to slychac dziwne piski i po chwili komp sie restartuje.... W biosie defaultowo wszystko jest ustawione, zadna z czesci sie nie przegrzewa itp... Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Jakie napięcie dla RAM i CPU? W 3D marku 05 i 06 jest tak samo? Zaniżone taktowanie CPU wynika pewnie z systemów oszczędności energii gdy nie używasz CPU w pełni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 CPU @ 1.2V RAM @ 2.0V @ 4-4-4-12 @ 800MHz Inne 3D marki (2005,2006, VANTAGE) pracuja normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 może to wynikać z tego że ten 3d mark potrzebuje jakiegoś HotFixa lub nie przyjmuje takich sterowników od karty. Jeśli gry działają poprawnie to...olej to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ale to jest denerwujace... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 To że 3Dmark 03 nie działa ? Nie żartuj/... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Może Vista ma nim jakieś problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Może Vista ma nim jakieś problemy?Zauwazylem, ze sie troszke krzaczy moja Vista... Po zainstalowaniu aplikacji czasami wyskoczy blad typu "wystapil problem, aplikacja zostanie zamknieta"... Edytowane 7 Listopada 2008 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...