Gość drapi13 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Koledzy zainstalowałem viste 64bit ale nie zrobiłem partycji powiedzcie m czy da się jeszcze podzielić dysk bez formatu??? a jeśli tak to w jaki sposób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Możesz za pomocą darmowej dystrybucji LiveCD "GParted". Jest to prosta dystrybucja przeznaczona do partycjonowania dysków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 jest jakiś inny program pod vistę do dzielenia bo ten mi nie dział już nie wiem czym to podzielić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
requish Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 w narzedziach administracyjnych masz zarządzanie komputerem, a tam zarzadzanie dyskami :) ...a ja mam pytanie z innej beczki,czy na utworzonej partycji spod Visty, mozna zainstalowac dodatkowy system (xp)? Czy ta partycja bedzie widziana podczas bootowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...