kolesgit Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam, wiem iż temat jest już nie raz poruszany, lecz mam wielki dylemat, mam okazję zakupić chłodzenie: Pentagram Freezone NXC-100 Cu za 35zł, na allegro to chłodzenie kosztuję co prawda 65 + koszta wysyłki, więc wydaje mi się że to okazja, mam procesor pentium dual core e2160, będę go podawał o/c do 3ghz, i pytanie brzmi czy opłaca się kupić to chłodzenie i jakie będa mniej więcej na tym chłodzeniu temperatury najlepiej jakby powiedziały osoby które mają to chłodzenie lub widziały go w akcji. z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam kolesgit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Proszę http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=3838 Wnioski wyciąg sobie sam Szukanie nie boli!!! Edytowane 9 Listopada 2008 przez Killer85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...