yeyoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 witam, mam taki problem otoz co jakis czas karta (EDIMAX EW-7128g 802.11g) zrywa mi totalnie polaczenie polaczenie, nie moge wykonac zadnego skana w poszukiwaniu sieci itp. nie jest to kwestia pci, bo przekladalem karte w inne sloty, sprawdzalem tez kabel podlaczajac karcie inna antene.. czy moga to byc objawy uszkodzenia karty ? czy ktos z Was mial podobne sytuacje ? prosze o jakies rady :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Mogą być sterowniki...jak masz viste to są na takie problemy jakieś łatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubser Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja miałem podobny problem na XPeku , przez pare dni się z tym męczyłem. okazało się , że to wina widnowsa, a przynajmniej jego niestabilności. Jak wgrałem wina z innej płytki to wszystko było już jak należy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...