survive99 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam! Proszę o szybką pomoc w wyborze dysku. Który z tech bedzie najlepszy (cisza, temperatura i cena)? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź :) dysk 1 dysk 2 dysk 3 dysk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBishop Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 każdy pewnie poleci Ci co innego z samsungami jest loteria - część jest cicha,szybka i niezawodna, inne są głośne, wolne i padają jak muchy (szczególnie seria F1, ale starsze też nie grzeszyły powtarzalnością) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 nie wiem jak wd ale nowe seagate wcale dobrej opinni nie maja a sa czasem strasznymi terkotkami - z samsungami generalnie problemow nie ma napewno sa bardzo ciche i chl.odne ale trzeba uwazac bo mozna trafic takie mnocno wibrujace a jak obudowa kompa wpadnie w wibracje to nic przyjemnego...... generalnie z tych 3 bym wybieral i unikal wd serii green bo sa zamulone i napewno nie wzialbym nic z tych co wymieniles - zwyczajnie cenowo kompletnie sie nie oplaca - minimum 320(i w sumie najlepiej ) i tylko najnowsze serie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gemciu Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Uważam że dobrze zrobisz jeśli dołożysz trochę grosza i kupisz WD3200AAKS http://otido.pl/product_info.php?cPath=501...oducts_id=95851 u mnie pracują dwa takie w raid0 od prawie dwóch lat i zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 ja po wyskoczeniu bledu w moim f1 zamoiwlem 2x wd 640aaks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...