michalko7pl Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam Chce kupić sobie AP i mam do wyboru te 2 modele w podobnej cenie: D-LINK DI-524 oraz TP-Link TL-WR340G. Który jest lepszy, który ma większy zasięg? na tym mi najbardziej zależy. Proszę o szybką odp. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Tplink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalko7pl Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 wyjaśnij mi dlaczego akurat tp-link ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Bo jest stabilny (nie wiesza się). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalko7pl Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 o to wystarczający argument :) Zamówiłem tp-linka. dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...