hexor97 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam! 3 mogłby mi ktoś wskazać najlepszą płyte ciach!a do procesora AM2 bo taki komplet mysle składac w niedalekiej przyszlosci:) i bedzie do niego wpinana stara nagrywarka Lite-On i mozliwe ze dysk ... Vista 3 Xp sp2 prof.??pozdrawiam i z góry dziekuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Właśnie się tak składa że mam wymienionego u Ciebie w temacie Gigabyte płyta sama z siebie okzadnych problemów ale jeżeli chodzi o jej o/c to tragedia jak masz zamiar podkręcać troche to odradzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Koniecznie musi być integra? Zastanowiłbym się nad, GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Jakiś czas temu pozbyłem się tej płyty Gigabyte - nie miałem z nią żadnych problemów, ale niestety do OC nie jest ona za specjalna. Teraz jestem na C2D i mam płytę MSI i niestety nie cieszy się ona stabilnością pracy przy wszystkich dzielnikach:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...