RafcikMRP Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Tak mam problem xD Kupiłem laptopa Dell ( Studio 1535) Ale mam jakaś blokadę i nie mogę instalować programów typu GG Co trzeba zrobić żeby tego cholerstwa nie było <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Nie ma takiego problemu jak "jakaś blokada". Napisz normalnie co sie dzieje, bo "jakaś blokada" gó..no mówi. Moj typ to UAC w Viscie, ale to tylko domysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafcikMRP Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Kupiłem laptopa z oprogramowaniem Visty i mam coś włączone jakaś opcje i nie mogę instalować żadnych programów no na przykład GG wyskakuje mi non stop (( Error launching installer)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...