Gosu Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam,na dniach zmieniam platformę na Intela,jakaś płyta i e8400 czy da się uniknąć reinstalki systemu? Jak to poskładam do kupy to wydajnośc nie będzie obniżona? Ewentualnie co mogę zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Bez reinstalacji systemu się nie obejdzie. System po prostu nie wstanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Zupełnie się nie uruchomi? Mam jeszcze pytanie,czy jezeli zaintsaluje system na dysku z 32 mb cashu odczuje róznice w predkosci dzilania systemu względem dysku z cashem 8 mb? Edytowane 14 Listopada 2008 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 ależ da rady zmienić platformę....bez reinstalacji niemniej trzeba wykonać tyle czynności, że robi się to nieopłacalne czasowo-szybciej wyjdzie format plus instalacja świeżynki(polecane) da rade to zrobić panowie, da, system wstaje po czymś takim, niemniej nawet jak jest odsyfiony porządnie, to i tak bedzie wolniejszy poprzez naleciałości z poprzedniej platformy. Nie mniej DA SIĘ przepisu nie podam, bo: a. mam w domu, chwilowo brak dostępu b. z google nie chce mi sie tego znajdywać ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polorob Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Da rade gdzieś na stronie Microsoftu widziałem opis ale przed przenosinami na starym komputerze trzeba było grac 3 pliki od obsługi dysku twardego i zmienić wpisy w rejestrze tak przygotowany system podłączało się do drugiego kompa instalował sterowniki i wszystko działało jak należy sam tak 2 razy zrobiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...