shooter Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Kupilem klawiature Everglide. Wszystko bylo OK, ale od pewnego czasu zaczęła mi się rozłączać. przy normalnym użytkowaniu klawiatura przestaje reagowac i musze ja odpiac i spowrotem podpiac do portu USB, aby ożyła. czy moglby ktos mi pomoc? bardzo prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Podpinałeś ją do innego portu usb? Proponuję też sprawdzić czy występują problemy po podłączeniu pod PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 OK posprawdzam. Czyli może moj port USB coś szwankowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Możliwe. Miałem kiedyś problem z przerywaniem połączenia na jednym z wejść USB. Sprawdzałeś jak to u Ciebie wygląda na PS2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 sprawdź w menadżerze urządzeń ustawienia zasilania dla portu pod kktóry masz klawke podpiętą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...