Skocz do zawartości
Spisaczek

Jaki Monitor 22-24" Z Hdmi I Fullhd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W ciągu miesiąca chciałbym zakupić nowy monitor LCD. Aktualnie posiadam LG Flatron L1952S 19", który ze względu na to, że powoli zajmuje sie tworzeniem grafiki(taki kierunek szkoły średniej) jest dla mnie po prostu za mały.

Dlatego potrzebuję czegoś o wielkości 22-24 cale w trzech wariantach cenowych: 800, 1000, 1200zł

Chciałbym aby monitor posiadał przynajmniej jedno wejście HDMI (najlepiej dwa - jedno pod Xboxa 360, a drugie na zapas), FullHD, stosunkowo dobrze wyświetlał barwy i posiadał niski czas reakcji. Fajnie by było gdyby monitor miał Tuner TV i opcje PIP :)

Przeglądałem troche ten dział, ale totalnie się pogubiłem.

Na allegro znalazłem parę odpowiadających mi monitorów:

http://www.allegro.pl/item475360069_piekny...p_fv_gw36m.html

http://www.allegro.pl/item476642872_samsun...r_tv_sklep.html

i Jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bierz żadnych Gateway. Sprowadzane z wystaw marketów USA, które się nie sprzedały....

Za 800 zł : LG W2252V-PF (HDMI), LG M228WA-BZ (tuner TV), LG M228WD-BZ (HDMI, tuner TV)

Za 1000 zł : LG M2294D-PZ (HDMI, tuner TV), Samsung T220HD (HDMI, tuner TV), LG W2452V-PF (HDMI)

Za 1200 zł : Samsung T240 (HDMI), BenQ V2400W (HDMI)

Jeszcze trochę drożej : Samsung T240HD (HDMI, tuner TV)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi