Kubba Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam, W dniu wczorajszym w pociągu relacji Gdynia - Olsztyn zostawiłem laptopa. Zgłosiłem już zaginięcie na policji. Posiadam wszystkie jego dokumenty, service tag i oryginalne oprogramowanie. Co mozna zrobic w takiej sytuacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Liczyć na uczciwość kogoś kto go znalazł, albo na uczciwość pracowników PKP, którzy powinno po znalezieniu sporządzić raport i oddać do biura rzeczy znalezionych przy PKP. Ale pamiętaj, że to się stało w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rtx Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 uuu to porobione. U nas male prawdopodobieństwo jest ze ktos tego lapka zwroci. Przykro mi :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...