Skocz do zawartości
FLATRON

Problem Z Kartą Graficzną

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra to sterowniki od karty mam następujące RADEON X600/X550 Series i RADEON X600/X550 Series Secondary... Tak nawiasem mówiąc to przydałaby sie aktualizacja sterowników ale nie mogłem znaleść z kąd je ściągnąć... No niby wszystko działa ale jak komp jest ciepły to gdy odpalam kompa to sie monitor nie odpala ;/ nie wiem w czym szukać powodu nie włączania sie montora a monitor to FLATRON 775FT. Help mam ten problem już od dawna i nie wiem jak to naprawić... nie mam żadnych ustawień co do grafiki tzn programu sterujączego grafiką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn jak komputer jest ciepły w sensie...pracuje..wyłączysz go i włączysz to potem się już nie włącza? Napisz bardziej konkretnie bo strasznie pogmatwałeś. Napisz też jakiego masz kompa całego a nie tylko kartę graficzną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak gdy komp był włączony i jeszcze ,,nie ostygł" i chce go włączyć ponownie to sie monitor nie odpala a komp coś tam mieli...

Procesor: Intel® Celeron® CPU 2.53GHz

RAM 512MB

Nie znam dokładnych szczegółów... :/

windows xp pro wersja 2002 service pack 2

Edytowane przez FLATRON

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm jeśli pojawiałoby się chociaż ekran ładowania Windowsa a potem monitor gaśnie to można by podejrzewać odświeżanie monitora ale skoro monitor w ogóle się nie włącza to jest już dziwna sprawa...ciekaw jestem jaki tam zasilacz siedzi. A jak się już włączy to jest stabilny podczas pracy? Nic się nie przegrzewa?

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi