arsal Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Witam, mam dylemat ,który monitor wybrać LG M2094D-PZ 20"(z tunerem tv) czy samsung T200HD 20" (z tunerem tv ). Samsung jest trochę tańszy i ma gorszy kontrast od lg ,ale za to ma mniejszą plamkę matrycy i zużywa mniej energii. Nie wiem co się bardziej liczy i dlatego proszę o pomoc. :) I jeszcze jedno ,lepiej kupić 20" czy 22".Czy ma to jakieś większe znaczenie oprócz wielkości?? Edytowane 16 Listopada 2008 przez arsal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Bierz 22". Ta sama rozdzielczość, a większa powierzchnia - IMO najlepsze rozwiązanie. I wtedy bierz LG M2294D-PZ lub taniej LG M228WD-BZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 nie mogą mieć rożnych rozmiarów plamki jeśli są tych samych rozmiarów (obydwa 20") i mają tę samą rozdzielczość. LG ma lepsze parametry i do tego gwarę na pixele, nie wiem nad czym sie zastanawiać. A najlepiej wziąć conajmniej 22" tak jak kolega wcześnieij wspomniał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arsal Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Dziękuję za pomoc. Na pewno wasze rady mi bardzo pomogą. serdecznie pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...