Spedy Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Kupiłem godzine temu pamięc TwenMos (CL2,5 333 Mhz) 256 mb BOX jeden bank pamieci mialem zajety przez jakiegos Noname 256 (333). Wiec wsadzilem tego twenmosa do 2 komp wykryl ze mam 512 i winda sie wlonczyla wiec chciałem przetestowac jak tam DualDDR działa :lol: :lol: wiec zapuscilem 3Dmarka2001se i przy wgrywaniu pierwszego testu sie komp zawiesil więc dałem resta i lipa trzy razy zapiszczal i zaczoł ryczec jak karetka a wyswietlacz na plycie pokazuje CL1 :evil: :evil: sprawdzalem na wszystkoch bankach i lipa to somo. Aten Noname działa normalnie. Czyżby TwenMos sie spalił :?: :?: :?: :?: :?: eh a sklep zamkneli o 14 , spuznilem sie 5 min a zasuwalem rowerem jak gupi :lol: :lol: wiec do poniedzilaku musze czekac :x :x :x :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jeśli noname działają a TwinMOS'y nie to chyba Twiny poszły się jebać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mac jestem max wkurzony w 5 minut padły :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 DObrze że po 5min a nie po gwarancji :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 chyba sie rozmysle , w poniedzialek oddam tą je_bnietą kość i wezme kingston bo do twenmos stacilem zaufanie :!: :!: :!: znając moje szczecie to trafilem na jakąs ferelną kosc :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 hmm z TwinMOSami jakies dziwne rzeczy ostatnio sie dzieja wczoraj znajomy w sklepie mi sciagnal 2x128MB/333 TwinMOSa i okazalo sie ze na mojej plycie dzialaly na nie wiecej niz 266 :evil: a na kilku roznych plytach u niego w serwisie dzialaly wybiorczo tzn na kilku odpalaja sie na 333 a na kilku tak jak u mnie 266 plyty mialy chipsety SiS i VIA z obsluga DDR 333 teraz mam w domu 1x256MB/333 ktore dzialaja na 180MHZ z kiepskimi timingami pozostaje poczekac az mi gosc sprowadzi 256MB/400 TwinMOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 KURDE dzisiaj wymienilem na nowe. Wsadzadzam do kompa i to samo sie dzieje czyli wyswitlacz pokazuje C1 i piszczy jak karetka. Czyżby 8rda nie przyjmowala TwenMosow ????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Dobra wyjesnilo sie ze wszystkie TwenMos"y jakie miel na sklepie były PADNIETE :!: :!: :!: :!: :!: :!: A ja oskarzalem biedna 8rda ze nie chce Twenów przyjmowac :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...