madgoldie Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Witajcie, 2 dni temu dostalem nowego kompa ale mam pewnien problem. Gdy podłączam kabel od internetu pojawia mi się "ograniczenie lub brak łączności" Wyglada to na problem z karta sieciowa/ustawieniami komputera, poniewaz kabel jest dobry (wlasnie pisze z laptopa podlaczonego tym kablem), internet tez dziala. Moglibyscie mi pomoc? Mam plyte głowna ASUS P5N-EM HDMI (jesli to sie moze przydac do czegos), KArta sieciowa NVIDIA nForce 630i (Zintegrowana z plyta glowna). Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Skąd masz internet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madgoldie Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Toya, zaklada internet w calym miescie Lodzi. Ale to raczej nie problem bo pisze z 2 komputera z tego kabla, to chyba problem ustwien komputera lub karty seiciowej, nie wiem, ja sie nie znam, Was prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 No to pewnie blokada MAC... podłącz nowy komputer i zresetuj modem kablowy. Powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madgoldie Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 No to pewnie blokada MAC... podłącz nowy komputer i zresetuj modem kablowy. Powinno zadziałać. Ok, sprobuje. Nie dziala ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...