Skocz do zawartości
Ruido

Fajna gierka

Rekomendowane odpowiedzi

klikajcie u mnie tez :D

ruido - ja tobie pstryknalem...

http://www.outwar.com/page.php?x=786809

spoks kliknalem poniewaz jak ktos do ciebie sie dolaczy to do mnie tez poniewaz jestem twoim "ojcem" 8)

I w opcjach wlacz tryb "Role-Playing league" jak go nie wlaczysz twoja postac bedzie skasowana pod koniec miesiaca, tu masz wycinek z Faq jak to zrobic :

"What is the Role-Playing league? If you do not want to lose your character stats at the end of the round, you can join the role-playing league. In the role-playing league...

Your character will NOT be cleared at the end of the round.

You can build your character for as long as you like.

You will NOT be competing for a monthly prize.

The objective of the role-playing league is to save up enough money to buy the bronze, silver and gold trophies.

Recognition will be given to the fastest players to obtain each trophy.

You can only attack, join crews, and play outwar with other characters in the role-playing league.

This move is permanent and can not be undone or reversed!

You can join the role-playing league at any time by selecting the "Move your character into the role-playing league" option in your preferences page"

i potem dolacz sie do jakiego gangu, popytaj sie na forum, napewno ktos cie przyjmie, mnie przez kilkoma minutami przyjeli do "Army of God" :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi