Skocz do zawartości
Gosu

Nzxt Apollo Red

Rekomendowane odpowiedzi

Ośwetlenie,zauważylem raz że na przedzie obudowy tam gdzie są po jej bokach te dwie podłuzne diody led swięcące na niebiesko jedna zgasla,pozniej kiedy uruchomilem kompa było juz ok,z tym ze druga(z prawej strony) śweci dośc ledwo.

Spotkał się ktoś z tym problemem?

Obudowa jest nowa.

Update

Lampki na przednim panelu (wszystkie) trzy nie działają,to mozliwe ze wyapliły się tak od razu?

Zauwązylem, ze mam odłączony kabelek zielono biały z napisem p led

nie pamiętam czy on wczesniej gdzies siedzial czy nie,w kazdym razie moze sie odlączyl i nic mi się nie przepalilo.

Najlepiej niech wypowie się uzytkownik tej obudowy czy mial pobny problem.

Wydaje mi sie ze wczesniej podłączylem jedynie kabel od diód ten molex 4 pinowy i działao,ale dziwna akcja,bo jest jeszcze jeden kabelek z dwoma końcówkami kazda po jednym malym pinie jest + i - i one wygladaja jak by je do plyty trzeba bylo podpiąc.

Wkleje linka z kablami

http://pclab.pl/art23476-4.html

UPDATE 2

Nie rozumiem już o co tu chodzi,podłączylem teraz do płyty głownej te dwa piny i przednia dioda się świeci,kombinowalem na rózne sposoby z molexem do zasilacza,i nic to nie dało,tamte po bokach nic,zero reakcji.

Najlepsze jest to ze wczesniej wszystkie swiecily a był podłączony tylko ten molex do zasiłki.

Update 3

Przyjrzalem się po cimeku obdywie LEDWo,LEDWO coś siwecą,na samej górze,ale przy zgaszonym swetle i tak nic nie widać,dopiero jak sie glowe zblizy do nich i przyjrzy to widać lciutki poblysk.

No i miło było by jak by ktoś w końcu odpowiedział ;-)

Zauwazylem ze lampka po lewej BARDZO slabo się swieci,widac to w ciemnosci ledwo zipie,druga jest martwa;/

Edytowane przez Gosu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi