Crevw Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 No właśnie, który z userów ma naj... logo Dla mnie w chwili obecnej bezdyskusyjny jest "Macho" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 A można głosować na siebie... ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 No oczywiście ja mam fajne :), ale i berkut ma nienajgorsze i smieszne a lisek ma profesjonalne i ciekawe. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Najfajniejsze wg. mnie ma 'Kycol' (chyba nie pomylilem nicka?) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Niech sie tu wpiszą :) To sie coś wybierze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 najlepszego avatara ma quest, ale to ya jestem najprzystojniejszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 tak quest ma bardzo "bulchakowskie" logo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 MUKA : PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 no dobra, a wiecie skąd pochodzi koleś z MOJEGO logo??? kto wie to ma u mnie browar :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 baldurs gate 2 ? ;) ps: a skad moj ?? :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ja obstawiam LoveBeer'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 a moj??? to ja hools Krakowskiej Wiselki! :P. Zrobilbym w Kominiare ale mamy osiedlowe wiec moglbym miec lipe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 moim zdaniem najciekawsze logo ma berkut :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 a mój ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ps: a skad moj ?? :D:D Hehe :) polecam w nocy Muppet Show, szczegolnie na jakies melanze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja na razie nie mam pomysłu na logo, więc na razie dałem takie, co wydawało mi się dość śmieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 a moj??? to ja hools Krakowskiej Wiselki! :P. Zrobilbym w Kominiare ale mamy osiedlowe wiec moglbym miec lipe. hools? czyli co? chodzisz i tluczesz sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F o X Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Oki chlopaki, jak wojna to wojna. To teraz ja wam swoje logo pokaze : ===> i co sadzicie o tym ? :P :lol: :D [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a moje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 kaczor - zeby nie bylo - druga plyta rage against the machine ;);) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a moj??? to ja hools Krakowskiej Wiselki! :P. Zrobilbym w Kominiare ale mamy osiedlowe wiec moglbym miec lipe. hools? czyli co? chodzisz i tluczesz sie? Wlasnie nie wiem czy bedac hoolsem jest sie czym chwalic :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jak zgadniecie skad jest moje to przyjade i osobiscie ucaluje :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a skad jest moje logo to pewnie nikt nie zgadnie :P musze nowe wykombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A co sadzicie o moim logo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A co sadzicie o moim logo? Prawie ze rebus :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A te jakie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A ja mam logo firmy sadowniczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A te jakie? :lol: No teraz juz moge sobie ciebie wyobrazic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a skad jest moje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...