Hans15336 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam Dostałem słuchawki MEDUSA 5.1 i mam problem z uruchomieniem wibracji w tych słuchawkach , pomimo basu i wybuchów w grach , słuchawki nie drgną , natomiast w teście ( system VISTA - panel sterowania - dźwięk ) jak daje testowanie suba ( ikonka ) to razem z dźwiękiem są wibracje. Zatem jak to uruchomić na codzień ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 a po co są te wibracje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 a po co są te wibracje?ze jak ci granat wybuchnie w grze to ci wibrują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Dobra wyjaśnilismy sobie po co są, teraz oczekuje jakiegoś info jak to uruchomić :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 a po co są te wibracje?a po co masz wibracje w padzie albo w kierownicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 No udało się uruchomić :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkbudda Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Hallo !!! i jak to zrobiles ?? własnie od 2 dni jestem posiadaczem tych słuch. system vista 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...