robmaz Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 witam, niestety kolejny temat o tym samym :wink: , ale tutaj ograniczony do 3 typów LCD, wszystkie LG: - L227WT-PF - W2252V-PF - W2284F-PF lekko skłaniam się do ostatniego monitorka: wysoki kontrast (co prawda dynamiczny), zasilacz monitora oddzielny, design też ciekawy...co o nim sądzicie? jeśli ktoś posiada 2284 i mógłby się wypowiedzieć... ew polecić jakiś inny monitor dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Kupiłem ostatnio W2284F-PV i póki co siedziałem przy nim kilka godzin. W sumie jest ok, ale wydaje mi się, że 2252V-PF jest ciut lepszy, pod jednym tylko warunkiem- że nie piszczy, a z tym różnie bywa. O L227WT-PF słyszałem, że często się psują, ale mają najlepszą jakość obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja bym kupił W2252V-PF ze względu na HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 a może dołóż do 2452? różnica w cenie jest teraz bardzo niewielka, zwykle dostajesz rozdziałkę fullHD i odnoszę wrażenie że w 24" podświetlenie wygląda zwykle lepiej - szerszy gamut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robmaz Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 24" - oglądałem w sklepie, fajnie to wygląda z większej odległości, z bliska chyba trochę za dużo, chociaż jak gdzieś słyszałem po kupnie monitora/telewizora bardzo szybko wydaje się on za mały :wink: dużo osób chwali L227WT-PF - dobre kolory, "równomierne"jak na TN podświetlenie - brak hdmi w sumie nie przeszkadza- jest dvi, więc wystarczy kupić przejściówke a tak w ogóle to im więcej się przeczyta tym trudniej wybrać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...