stasimon Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 witam zakupiolem nowego lapka do gierek wiec postanowilem poszukac pada przede wszystkim do gier sportowych/wyscigow/zrecznosciowek... przeszukalem troszke forum w poszukiwaniu dobrego pada do PC, wytypowalem takie: przewodowe: Logitech Chillstream Controller PS3 Logitech Chillstream Controller wersja XBOX360 Sony DualShock 3 PS3 (kabel usb + sterowniki do PC) Microsoft XBOX360 bezprzewodowe: Logitech Cordless RumblePad 2 Microsoft XBOX360 kablowy zalezy mi przedewszystkim na trwalosci i wygodzie grania! nie wiem czy jest sens bawic sie padem bezprzewodowym (czytalem o czestszych awariach), jesli pad ma odpowiednio dlugi kabel? kolejna rzecz to czy te pady da sie tak samo skonfigurowac w grach typu GAMES FOR WINDOWS jak pady Microsoftu? zawsze sklanialem sie ku Logitechowi ale ostatnio z 4 padow PS2 dwa padly (fixuje galka analogowa) a kolejny juz ma objawy! dzieki za podpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Jak dla mnie kup Microsoft xbox 360 Wireless controller for windows. Wygodniejszy i pewniejszy. Miałem takie same problemy z Logitechem jak Ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasimon Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 chyba rzeczywiscie zdecyduje sie na ten pad z Xboxa360 bo mysle takze nad zakupem tej konsolki wiec moglbym wtedy oba pady wykorzystywac i do PC i do Xboxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja mam takiego pada x360. Dobrze leży w dłoniach, wykonany z dobrych materiałów, ogólnie nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 ja mam chillstream w wersji xbox360, używam go od kwietnia. Pad jest mniejszy od tego z xboxa ale się przyzwyczaiłem i gra mi się na nim bardzo dobrze. Chłodzenie czasami się przydaje, ale to raczej bajer jest. Tak jak pad od xboxa ma analogowe spusty z tyłu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja mam przewodowego Rumblepada II od ~ ponad roku i nie narzekam nic a nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...