Quzziy Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam Problem następujący wyskakuje od czasu do czasu blue screen sprawdziłem co oznacza chodzi o sterownik usb -.- wydaje mi się ze wcześniej wyskakiwał tylko po podłączeniu czegoś na usb (nie od razu czasem po 20 minutach czasem po 5 godzinach) teraz chyba wyskakuje nawet jeśli od wlączania komputera nie było podłączane nic przez usb za radą znajomego w opcjach sterowników usunąłem go aby system zainstalował go na nowo nic to nie daje , a nie znalazłem innych sterowników usb :/ proszę o pomoc (nie piszcie że format bo to nic nie daje od czasu problemu był robiony ze 4 razy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzziy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Sprawdz ram, zasilacz, temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzziy Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 juz napisalem ze chodzi o sterowniki usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Skoro formatowales dysk, masz SP? oraz sterowniki do chipsetu to nie chodzi o sterowniki od usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...