Skocz do zawartości
water

Ktory Laptop Wybrac Z Tych 4?. Cel: Praca Biurowa+multimedia

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

nie chce zawracac glowy, takze szybkie pytanie i znikam, ktory laptop wybrac:

1) HP 6730s (NA744ES)

2) Toshiba Satellite A300-1EH

3) Asus F3SG-AP103C

4) DELL Inspiron 1525 T8100

moja selekcja doprowadzila mnie do tych 4 pozycji, ale nie wiem co dalej, w moim odczuciu wszystkie maja zblizone mozliwosci. Interesuje mnie przede wszystkim wydajna praca biurowa plus bardzo dobre wrazenia multimedialne. Laptop nie bedzie wykorzystywany do gier. Interesuje mnie cos w przedziale cenowym do 3000zl. Z gory dzieki za szybka odpowiedz, musze cos kupic przed koncem miesiaca zeby w koszty w firmie zrobic, takze szybka pomoc mile widzania. z gory dzieki wszystkim dobrym duszom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybierz Toshibę. Moi znajomi kupili tej firmy laptopy i żaden z nich nie ma żadnych pretensji do siebie, ani żadnych problemów z laptopem.

Toshiby się nie nagrzewają więc nie będziesz czuć aż takiego upału pod łapkami. Poza tym są bardzo ciche z metra nie słyszysz laptopa.

Ten co podałeś ma 3gb ramu więc do prac biurowych w sam raz. Procek Core2 Duo 3ghz jest bdb. Kamerka do konferencji i duży dysk.

Ja bym brał Toshibe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi