water Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 witam, nie chce zawracac glowy, takze szybkie pytanie i znikam, ktory laptop wybrac: 1) HP 6730s (NA744ES) 2) Toshiba Satellite A300-1EH 3) Asus F3SG-AP103C 4) DELL Inspiron 1525 T8100 moja selekcja doprowadzila mnie do tych 4 pozycji, ale nie wiem co dalej, w moim odczuciu wszystkie maja zblizone mozliwosci. Interesuje mnie przede wszystkim wydajna praca biurowa plus bardzo dobre wrazenia multimedialne. Laptop nie bedzie wykorzystywany do gier. Interesuje mnie cos w przedziale cenowym do 3000zl. Z gory dzieki za szybka odpowiedz, musze cos kupic przed koncem miesiaca zeby w koszty w firmie zrobic, takze szybka pomoc mile widzania. z gory dzieki wszystkim dobrym duszom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Wybierz Toshibę. Moi znajomi kupili tej firmy laptopy i żaden z nich nie ma żadnych pretensji do siebie, ani żadnych problemów z laptopem. Toshiby się nie nagrzewają więc nie będziesz czuć aż takiego upału pod łapkami. Poza tym są bardzo ciche z metra nie słyszysz laptopa. Ten co podałeś ma 3gb ramu więc do prac biurowych w sam raz. Procek Core2 Duo 3ghz jest bdb. Kamerka do konferencji i duży dysk. Ja bym brał Toshibe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 oj Toshiba to już nie taka dobra jak kiedyś... Vaio są "bardzo multimedialne" ale trochę wyższa półka cenowa... Chyba, że z US and A ściągniesz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...