Wofek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Mój kolega: Boguś pyta się " jaka plyta jest dobra pod AMD i pod DDR ? " odpowiedzcie mu, bo mnie nie słucha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 :evil: Zmień sobie ten podpis bo twojego posta wogóle nie widze :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 GIGABYTE GA-7VRXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat GIGABYTE GA-7VRXPNie popadaj w samouwielbienie taka super to ta płyta znowu nie jest. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ja mu prawie o SOLTEKU SL75DRV5 albo MSI ULTRA 3 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat Ja mu prawie o SOLTEKU SL75DRV5 albo MSI ULTRA 3 ! A on < o jakiej plycie mysli ? Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ma mało kasy ale znowu nie bardzo mało ! Myśli o SOLTEKU SL75DRV5 albo o Shuttle 31 ver3.1 ! A co myślicie o MSI Ultra 3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat Ma mało kasy ale znowu nie bardzo mało ! Myśli o SOLTEKU SL75DRV5 albo o Shuttle 31 ver3.1 ! A co myślicie o MSI Ultra 3 ? Chyba wolalbym Solteka . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Jak bym brał to albo MSI albo Epoxa ale to tylko moje zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 a co to jest msi ultra 3 ?? z tego co wiem to jeszcze w polsce nie ma msi kt3 ultra 2 :) wlasnie na nia oczekuje bo ma dolaczonego Bluetooth'a co mi sie przyda :) A tak powaznie to mimo wszystko albo soltek albo epox albo GIGABYTE albo msi kt3 ultra ! Wszystkie te plytki sa bardzo podobne i oferuja podobne mozliwosci ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat a co to jest msi ultra 3 ?? z tego co wiem to jeszcze w polsce nie ma msi kt3 ultra 2 :) wlasnie na nia oczekuje bo ma dolaczonego Bluetooth'a co mi sie przyda :) A tak powaznie to mimo wszystko albo soltek albo epox albo GIGABYTE albo msi kt3 ultra ! Wszystkie te plytki sa bardzo podobne i oferuja podobne mozliwosci ! :) Sorki za buraka ma być oczywiście MSI KT3 ULTRA - sorki :oops: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 spox nieprzejmuj sie :) ja tak juz mam ze wszystkich poprawiam ! oczywiscie wiedzialem o co Tobie chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ja bym brał raczej MSI, a jak chciałbym sobie jeszcze pokręcić to EPOXA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ja bym brał gigabyte ga-7vrxp ale tylko ze względu na stabilność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 hehe jak to fajnie jak sie komus cos wydaje prawda Tomekg ?? Niestety gorzej jak mu sie zle wydaje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Jeżeli ma niedużo kasy to pewnie będzie chciał się bawić w O/C. Więc stuningowana wersja AK31 czyli Shuttle GTR35 - ma rozpudowane napięcia i pozatym dobra płytka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!! Jeszcze powiedz w czym jest lepszy od MSI :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Jeżeli ma niedużo kasy to pewnie będzie chciał się bawić w O/C. Więc stuningowana wersja AK31 czyli Shuttle GTR35 - ma rozpudowane napięcia i pozatym dobra płytka. Płytka rzeczywiście jest super, tylko ta cena .... Tydzień temu widziałem ją za ponad 500 zł, a to nie jest już taki dobry interes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat Cytat ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!! Jeszcze powiedz w czym jest lepszy od MSI :? miałem przez 2 tygodnie msi ( ARU ) a teraz mam gigabyte'a no i gigabyte jest o niebo lepszy ( może to za dużo powiedziane ) ale mam lepszy komfort pracy czyt. nie zawiesił mi się jeszcze ani razu od początku jakieś 3 tyg... a to że msi nawali ci softu który można kupić za 15 zł na giełdzie i oprawi w koolawe ;-) pudełko które i tak dupniesz do kosza nie znaczy że jest lepsze - jest po prostu lepiej wylansowane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat Cytat Cytat ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!! Jeszcze powiedz w czym jest lepszy od MSI :? miałem przez 2 tygodnie msi ( ARU ) a teraz mam gigabyte'a no i gigabyte jest o niebo lepszy ( może to za dużo powiedziane ) ale mam lepszy komfort pracy czyt. nie zawiesił mi się jeszcze ani razu od początku jakieś 3 tyg... a to że msi nawali ci softu który można kupić za 15 zł na giełdzie i oprawi w koolawe ;-) pudełko które i tak dupniesz do kosza nie znaczy że jest lepsze - jest po prostu lepiej wylansowane... No tak jak sie kompa nie umie obslugiwac to sie wiesza ! my tu o wydajnosi / o/c a Ty o pudelku i sofcie ! hym twoje argumenty sa o kant [gluteus maximus] potluc ! na poziomie dziecka ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ciekawe bo pytanie było: jaka plyta jest dobra pod AMD i pod DDR ? a przecież w większości testów wygrywa właśnie gigabyte !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!! Jeszcze powiedz w czym jest lepszy od MSI :? miałem przez 2 tygodnie msi ( ARU ) a teraz mam gigabyte'a no i gigabyte jest o niebo lepszy ( może to za dużo powiedziane ) ale mam lepszy komfort pracy czyt. nie zawiesił mi się jeszcze ani razu od początku jakieś 3 tyg... a to że msi nawali ci softu który można kupić za 15 zł na giełdzie i oprawi w koolawe ;-) pudełko które i tak dupniesz do kosza nie znaczy że jest lepsze - jest po prostu lepiej wylansowane... No tak jak sie kompa nie umie obslugiwac to sie wiesza ! my tu o wydajnosi / o/c a Ty o pudelku i sofcie ! hym twoje argumenty sa o kant [gluteus maximus] potluc ! na poziomie dziecka ! :twisted: Ale przyznaj ze MSI jest za bardzo promowane , ja juz nie moge patrzec na pc.com.pl caly czas Msi i Msi :( , tyle ze mimo "wypasienia" :) jak to wszyscy mowia ta Msi nie grzeszy wydajnoscia . Natomiast Gigabyte wygral u Toma w tescie :) . Jedyne co moze mnie zainteresuje w MSI to bedzie ta wersja z Bluetooth, a w tym momencie mam jej wyposazenie w dup>>> :) . Wole ASUSA i tak . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 to po kija zamiast napisac ze w testach wygrywa Gigabyte pierdzielisz o pudelku ? hym ty to jakis popsuty jestes ! Ale kazdy wie jaka plyta jest najlepsza ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 chciałem udowodnić że msi ma może lepszą ale promocję a nie wydajność a tak mi się wydaje że ty jesteś taki typowy przypiepszalus to wszystkus ;-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Cytat ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!! Jeszcze powiedz w czym jest lepszy od MSI :? miałem przez 2 tygodnie msi ( ARU ) a teraz mam gigabyte'a no i gigabyte jest o niebo lepszy ( może to za dużo powiedziane ) ale mam lepszy komfort pracy czyt. nie zawiesił mi się jeszcze ani razu od początku jakieś 3 tyg... a to że msi nawali ci softu który można kupić za 15 zł na giełdzie i oprawi w koolawe ;-) pudełko które i tak dupniesz do kosza nie znaczy że jest lepsze - jest po prostu lepiej wylansowane... No tak jak sie kompa nie umie obslugiwac to sie wiesza ! my tu o wydajnosi / o/c a Ty o pudelku i sofcie ! hym twoje argumenty sa o kant [gluteus maximus] potluc ! na poziomie dziecka ! :twisted: Ale przyznaj ze MSI jest za bardzo promowane , ja juz nie moge patrzec na pc.com.pl caly czas Msi i Msi :( , tyle ze mimo "wypasienia" :) jak to wszyscy mowia ta Msi nie grzeszy wydajnoscia . Natomiast Gigabyte wygral u Toma w tescie :) . Jedyne co moze mnie zainteresuje w MSI to bedzie ta wersja z Bluetooth, a w tym momencie mam jej wyposazenie w dup>>> :) . Wole ASUSA i tak . Arek Od asusa to ja sie wole tzrymac z dala juz wole gigabyte ! a co do wersji z bluetooth to tez na nia czekam jak tylko wyjdzie to sobie wymienie ! A pozatym wole czerwony laminat :P U mnie docelow wszystko ma byc na czerwonym laminacie ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat chciałem udowodnić że msi ma może lepszą ale promocję a nie wydajność a tak mi się wydaje że ty jesteś taki typowy przypiepszalus to wszystkus ;-)))No masz racje niemam w zyciu nic innego do roboty tylko sie przypieprzam ! :twisted: Ja juz nic mowic nie bede w tym temacie bo zaraz wyjde z siebie i stane sie niemily a juz dostalem ostrzezenie ! Ps. W dzisiejszych czasach licza sie dodatki ! Czy kupujesz mobo / grafe czy nawet nowe auto ! ale jak ciebie stac zeby dokupywac osobno soft i inne zeczy to przosze bardzo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 a przecież gigabyte jest wypasiony conajmniej tak jak msi... !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat a przecież gigabyte jest wypasiony conajmniej tak jak msi... !!!!!!!!! Masz racje wszyscy maja sraczke z tym wypasieniem tej MSI :) , a Gigabyte niczym nie ustepuje :) jak i inne plyty w podobnej cenie :) . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ja bym tam nie bral Solteka DRV5 bo ma problemy z FSB powyzej 150mhz synhro. Epox 8kha+ Rulezz dalej najwydajnieszy i the best do o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...