Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

a co to jest msi ultra 3 ??

z tego co wiem to jeszcze w polsce nie ma msi kt3 ultra 2 :) wlasnie na nia oczekuje bo ma dolaczonego Bluetooth'a co mi sie przyda :)

A tak powaznie to mimo wszystko albo soltek albo epox albo GIGABYTE albo msi kt3 ultra ! Wszystkie te plytki sa bardzo podobne i oferuja podobne mozliwosci ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a co to jest msi ultra 3 ??

z tego co wiem to jeszcze w polsce nie ma msi kt3 ultra 2 :) wlasnie na nia oczekuje  bo ma dolaczonego Bluetooth'a co mi sie przyda :)  

A tak powaznie to mimo wszystko albo soltek albo  epox albo GIGABYTE  albo msi kt3 ultra ! Wszystkie te plytki sa bardzo podobne i oferuja podobne mozliwosci ! :)

Sorki za buraka ma być oczywiście MSI KT3 ULTRA - sorki :oops: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Gr00bY Mazur"]Jeżeli ma niedużo kasy to pewnie będzie chciał się bawić w O/C. Więc stuningowana wersja AK31 czyli Shuttle GTR35 - ma rozpudowane napięcia i pozatym dobra płytka.

Płytka rzeczywiście jest super, tylko ta cena ....

Tydzień temu widziałem ją za ponad 500 zł, a to nie jest już taki dobry interes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!!

Jeszcze powiedz w czym jest lepszy od MSI :?

miałem przez 2 tygodnie msi ( ARU ) a teraz mam gigabyte'a no i gigabyte jest o niebo lepszy ( może to za dużo powiedziane ) ale mam lepszy komfort pracy czyt. nie zawiesił mi się jeszcze ani razu od początku jakieś 3 tyg...

a to że msi nawali ci softu który można kupić za 15 zł na giełdzie i oprawi w koolawe ;-) pudełko które i tak dupniesz do kosza nie znaczy że jest lepsze - jest po prostu lepiej wylansowane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

ja oczywiście wzią ;-) bym gigabyte'a jest stabilny, szybki, i wypasiony, i LEPSZY od MSI !!!!

miałem przez 2 tygodnie msi ( ARU ) a teraz mam gigabyte'a no i gigabyte jest o niebo lepszy ( może to za dużo powiedziane ) ale mam lepszy komfort pracy czyt. nie zawiesił mi się jeszcze ani razu od początku jakieś 3 tyg...

a to że msi nawali ci softu który można kupić za 15 zł na giełdzie i oprawi w koolawe ;-) pudełko które i tak dupniesz do kosza nie znaczy że jest lepsze - jest po prostu lepiej wylansowane...

No tak jak sie kompa nie umie obslugiwac to sie wiesza ! my tu o wydajnosi / o/c a Ty o pudelku i sofcie ! hym twoje argumenty sa o kant [gluteus maximus] potluc ! na poziomie dziecka ! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

No tak jak sie kompa nie umie obslugiwac to sie wiesza ! my tu o wydajnosi / o/c a Ty o pudelku i sofcie ! hym twoje argumenty sa o kant [gluteus maximus] potluc ! na poziomie dziecka ! :twisted:

Ale przyznaj ze MSI jest za bardzo promowane , ja juz nie moge patrzec na pc.com.pl caly czas Msi i Msi :( , tyle ze mimo "wypasienia" :) jak to wszyscy mowia ta Msi nie grzeszy wydajnoscia . Natomiast Gigabyte wygral u Toma w tescie :) .

Jedyne co moze mnie zainteresuje w MSI to bedzie ta wersja z Bluetooth, a w tym momencie mam jej wyposazenie w dup>>> :) . Wole ASUSA i tak .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

Ale przyznaj ze MSI jest za bardzo promowane , ja juz nie moge patrzec na pc.com.pl caly czas Msi i Msi :( , tyle ze mimo "wypasienia" :) jak to wszyscy mowia ta Msi nie grzeszy wydajnoscia . Natomiast Gigabyte wygral u Toma w tescie :) .

Jedyne co moze mnie zainteresuje w MSI to bedzie ta wersja z Bluetooth, a w tym momencie mam jej wyposazenie w dup>>> :) . Wole ASUSA i tak .

Arek

Od asusa to ja sie wole tzrymac z dala juz wole gigabyte ! a co do wersji z bluetooth to tez na nia czekam jak tylko wyjdzie to sobie wymienie !

A pozatym wole czerwony laminat :P U mnie docelow wszystko ma byc na czerwonym laminacie ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

chciałem udowodnić że msi ma może lepszą ale promocję a nie wydajność a tak mi się wydaje że ty jesteś taki typowy przypiepszalus to wszystkus ;-)))

No masz racje niemam w zyciu nic innego do roboty tylko sie przypieprzam ! :twisted: Ja juz nic mowic nie bede w tym temacie bo zaraz wyjde z siebie i stane sie niemily a juz dostalem ostrzezenie !

Ps. W dzisiejszych czasach licza sie dodatki ! Czy kupujesz mobo / grafe czy nawet nowe auto ! ale jak ciebie stac zeby dokupywac osobno soft i inne zeczy to przosze bardzo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a przecież gigabyte jest wypasiony conajmniej tak jak msi... !!!!!!!!!

Masz racje wszyscy maja sraczke z tym wypasieniem tej MSI :) , a Gigabyte niczym nie ustepuje :) jak i inne plyty w podobnej cenie :) .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...